Jatimulyo, Mantingan, Ngawi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jatimulyo
Désa
Kec-mantingan.jpg
Petha dunungé Désa Jatimulyo
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènNgawi
KacamatanMantingan
Jembar-
Gunggunging warga2.206 jiwa [1].
Pepadhet-

Jatimulyo iku désa ing Kacamatan Mantingan, Kabupatèn Ngawi, Provinsi Jawa Wétan.kang duwé kodhe wewengkon 35.21.13.2007.[2] Cacahing sing ndunungi désa iki miturut sènsus taun 2010 ana 2.206 jiwa [1].

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]