Pakah, Mantingan, Ngawi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pakah
Désa
Kec-mantingan.jpg
Petha dunungé Désa Pakah
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènNgawi
KacamatanMantingan
Jembar-
Gunggunging warga4.487 jiwa [1].
Pepadhet-

Pakah iku désa ing Kacamatan Mantingan, Kabupatèn Ngawi, Provinsi Jawa Wétan.kang duwé kodhe wewengkon 35.21.13.2004.[2] Désa Pakah wewatesan, ing sisih lor karo Désa Kedungharjo lan désa Mantingan, ing sisih kulon lan kidul karo désa Tambakboyo[3]. Cacahing sing ndunungi désa iki miturut sènsus taun 2010 ana 4.487 jiwa [4].

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]