Kedungharjo, Mantingan, Ngawi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kedungharjo
Désa
Kec-mantingan.jpg
Petha dunungé Désa Kedungharjo
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènNgawi
KacamatanMantingan
Jembar-
Gunggunging warga5.281 jiwa [1].
Pepadhet-

Kedungharjo iku désa ing Kacamatan Mantingan, Kabupatèn Ngawi, Provinsi Jawa Wétan.kang duwé kodhe wewengkon 35.21.13.2003.[2] Cacahing sing ndunungi désa iki miturut sènsus taun 2010 ana 5.281 jiwa [1].

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]