Taman Indonesia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Taman Indonesia iku siji kebon raja cilik ing Kallenkote, Steenwijkerland, Overijssel, Walanda. Kebon raja iki ndarbèni téma Indonésia lan uga ndarbèni spésialisasi kéwan-kéwan Indonésia, mligi manuk, kaya ta manuk-manuk Bali, mamalia cilik kaya ta binturung, kucing kuwuk, lan luwak. Ing kéné ana luwih saka 50 jinis manuk.

Ing warung kebon raja iki, para tamu bisa tuku kudhapan panganan Indonésia kaya ta lumpia lan lapis legit. Saliyané iku uga ana toko karajinan, klambi, lan suvenir Indonésia.

Pranala njaba[besut | besut sumber]