Diergaarde Blijdorp

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gapura mlebu Blijdorp

Diergaarde Blijdorp iku siji kebon raja in Rotterdam, Walanda. Kebon raja iki salah siji sing lawas dhéwé ing Walanda, wiwit taun 1855. Kebon raja iki ambané 28 hèktar.