Dolfinarium Harderwijk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gapura mlebu Dolfinarium

Dolfinarium ing Harderwijk iku siji-sijiné dolfinarium ing Walanda. Dolfinarium iku akuarium lumba-lumba. Dolfinarium ing Harderwijk iku sing gedhé dhéwé sa-Éropah lan satauné bisa narik atusan èwu wong. Taman wisata iki dibuka ing taun 1955 minangka bisnis sambilan badan usaha palayaran. Ing taun 1965 Dolfinarium iki dibuka kanggo umum.


Pranala njaba[besut | besut sumber]