Koninklijke Burgers' Zoo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Koninklijke Burgers' Zoo (19 Maret 2015)

Koninklijke Burgers' Zooutawa kerep dicekak Burgers' Zoo iku sawijining kebon raja ing Arnhem, Walanda. Kebon raja iki wis dibuka wiwit taun 2013 lan misuwue déné pamèrané sing ramang lungkungan urip. Satauné kebon raja iki ditekani nganti atusan èwu nganti sayuta tamu. Ing taun 2013 malah olèh 1,5 yuta tamu. Burgers' Zoo iku atraksi nomer telu sing akèh dhéwé diparani tamu ing Walanda.

Akèh pamèran kebon raja iki katutup ing jero gedhong lan diwènèhi jeneng miturut témané: Safari, Bush, Mangrove, Desert, Ocean lan Rimba.