Vlinderparadijs Papiliorama

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Vlinderparadijs Papiliorama (2009)#

Vlinderparadijs Papiliorama iku siji omah kupu-kupu ing Walanda sing spésialisasi mamèraké kolèksi kupu-kupuné. Dunungé ana ing tlatah alami de Havelterberg, cedhak Havelte, Drenthe. Omah kupu-kupu iki dibuka tanggal 21 Désèmber 1998. Mawa ambané sing luwih saka 900 mèter pasagi, omah kupu-kupu iki sing gedhé dhéwé sa-Éropah.

Vlinderparadijs Papiliorama uga ngurusi kupu-kupu kanggo sawatara omah kupu-kupu sa-Éropah. Enthung-enthung iki diimpor saka nagara-nagara tropis, banjur diingu nganti dadi kupu-kupu. Impor wujud kaya mengkéné bisa dianggep pitulung kanggo nagara sing lagi mangrembaka.

Pranala njaba[besut | besut sumber]