Syrian Air

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Syrian Air
السورية
200px
IATA ICAO Kode panggil
RB SYR SYRIANAIR
Didegaké 1946
Hub
Program frequent flyer Syrian Air Frequent Flyer
Ukuran armada 16 (10 pesanan)
Kutha tujuan 49
Kantor pusat Damaskus, Suriah
Wong wigati Ghaida Abdullatif, Vice Chairman - Director General & CEO
Situs web www.syriaair.com
Syrian Arab Airlines Boeing 707-400 di Papan Anggegana Le Bourget. (1975)
Airbus A320-232 di Papan Anggegana Internasional Vienna.
Kantor Syrian Air di 1 Rue Auber, 9th arrondissement, Paris, Perancis
Kabin Syrian Air Airbus A320-232.

Syrian Arab Airlines (Arab: مؤسسة الطيران العربية السورية‎‎) beroperasi minangka Syrianair (Arab: السورية‎‎) ya iku maskapé pamaburan nasional Suriah. Maskapé iki nglayani penerbangan kaping 40 tujuan internasional ing Asia, Afrika Utara, lan Éropah. Maskapé iki basise ing Papan Anggegana Internasional Damaskus, Suriah. Maskapé iki ngoperasikaké armada Boeing lan Soviet kang wis tuwa kanti tambahan Airbus A320 kang kurang dirawat kanti apik. Maskapé iki éntuk penilaian 2 bintang saka Skytrax kanggo kualitas pelayanan.

Armada[besut | besut sumber]

Terhitung bulan Mèi 2011.[1]

Untuk penerbangan Haji, maskapé ini menyewa pesawat tambahan.

Perjanjian Codesharing[besut | besut sumber]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]