Sukamulya, Tangerang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sukamulya
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiBanten
KabupatènTangerang
Kode Kemendagri36.03.27 Edit the value on Wikidata

Sukamulya iku kacamatan ing Kabupatèn Tangerang, Provinsi Banten, Indonésia

Cithakan:Sukamulya, Tangerang