Legok, Tangerang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
{{{jeneng}}}
Kacamatan
Nagara  Indonésia
Propinsi Banten

[[Kategori:kacamatan ing Kabupatèn {{{jeneng dati2}}}]]

[[Kategori:{{{jeneng}}}, {{{jeneng dati2}}}| ]]

Kacamatan Legok iku kacamatan ing Kabupatèn Tangerang, Banten, Indonésia.

Cithakan:Legok, Tangerang

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Legok,_Tangerang&oldid=1033322"