Sriwijaya Air Pamaburan 182

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sriwijaya Air Pamaburan 182
Sriwijaya Air Boeing 737-524(WL); @CGK2017 (cropped).jpg
PK-CLC, montor mabur sing kacilakan. Dipoto wanci wulan Désémber 2017 ing Papan Anggegana Internasional Soekarno-Hatta.
Ringkesan kacilakan
Tanggal9 Januari 2021 (2021-01-09)
RingkesanTiba; isih diselidiki
SanaIng kawasan Kepulauan Seribu, antarané Pulo Laki lan Pulo Lancang[1]
Panumpak50
Kru12
Ilang62
JinisBoeing 737-500
JenengCitra
OperatorSriwijaya Air
RégistrasiPK-CLC
Flight originPapan Anggegana Internasional Soekarno-Hatta, Jakarta, Indonesia
DestinationPapan Anggegana Supadio, Pontianak, Kalimantan Barat, Indonesia

 

Sriwijaya Air Pamaburan 182 (SJ182/SJY182) minangka pamaburan panumpak domèstik Indonésia sing jadwalé saka Papan Anggegana Internasional Soekarno-Hatta, Jakarta menyang Papan Anggegana Internasional Supadio, Pontianak, Kalimantan Barat kang dioperasikaké dèning Sriwijaya Air. Ing tanggal 9 Januari 2021, montor mabur kasebut ngilang patang menit sakwisé budhal banjur dilaporaké ilang kontak lan tiba ing perairan Kapuloan Seribu.[2][3]

Montor mabur[besut | besut sumber]

Montor mabur sing digunakaké ing aburan iki yaiku Boeing 737-500, umuré 26 taun kanthi kode registrasi PK-CLC (MSN 27323).[4] Ing taun 1994, montor mabur iki digawé lan dinggo dèning Continental Airlines, banjur digunakaké dèning United Airlines wiwit tanggal 1 Oktober 2010 kanthi nomer registrasi N27610 sakdurungé gabung karo Sriwijaya Air ing taun 2012.[5][6] Montor mabur dijenengi "Citra" dèning Sriwijaya Air.[6]

Panumpak lan kru[besut | besut sumber]

Montor mabur kasebut dicathet nggawa cacahé 62 wong, yaiku 50 panumpak (kalebu 7 bocah lan 3 bayi), kru sing lagi tugas (kalebu pilot lan ko-pilot), lan 6 kru sing lagi ora tugas.[7][8][9] Pesawat kasebut dipiloti dèning Kapten Afwan, tilasé pilot ing Angkatan Udara Indonesia.[10][11] Bobot bagasi dilapuraké 500 kilogram.[5]

Pamaburan[besut | besut sumber]

Miturut AirNav Radarbox, dhuwuré montor mabur iki medhun cepet banget nalika fase munggah saka 10.900 kaki dadi 7.650 kaki ing 14:40 WIB (07.40 UTC).[5] Flightradar24 nglapuraké menawa patang menit sakwisé mangkat, montor mabur banjur mudhun 10.000 kaki kanthi wektu sak menit.[12]

Nggolèk lan nyelametaké[besut | besut sumber]

Rekaman dèning KOPASKA sing ngètokaké remukan montor mabur ing dhasar segara.

Lapuran kapisanan bab kacilakan montor mabur ing Kapuloan Seribu dilapuraké jam 14.30 WIB, nalika salah sawijining warigaluh nglaporaké ana montor mabur tiba lan njeblug ing segara.[13] Bupati Kepuloan Seribu, Junaedi, ujar yèn montor mabur kasebut tiba ing Pulo Laki.[14] Basarnas langsung nyebaraké para personil menyang lokasi kacilakan, dèné Polri nggawé posko pusat krisis ing Plabuhan Tanjung Priok, Jakarta.[15][16] Mentri Perhubungan mbukak posko pusat krisis ing Papan Anggegana Internasional Soekarno-Hatta.[17]

9 Januari 2021[besut | besut sumber]

Kepala Badan Nasional Pencarian dan Pertolongan, Bagus Puruhito, nglapuraké temokan remukan 11 mil segaras (20 km) saka Papan Anggegana Internasional Soekarno-Hatta.[18] Personil saka kapal Kamentrian Perhubungan nglapuraké temokan potongan perangané awak, potongan sandhangan, barang èlèktronik, lan remukan montor mabur ing perairan Kepuloan Sewu. Avtur montor mabur uga ditemokaké ing sakitaran lokasi.[19] Perairan cedhak lokasi kacilakan jeroné kira-kira 15 nganti 16 méter.[20] Komite Nasional Keselamatan Transportasi (KNKT) ngirim kapal MV Baruna Jaya kanggo mbantu operasi panggolèkan. Kapal kasebut sakdurungé wis tau digunakaké kanggo operasi kacilakan montor mabur ing Indonèsia, kalebu kacilakan Lion Air Pamaburan 610 lan Indonesia AirAsia Pamaburan 8501.[21] Sawetara iku, Angkatan Laut Indonesia nyedhiyakaké pitung kapal, 2 Sea Riders, 2 kapal tunda, lan panyilem saka Koarmada I lan Lantamal III ing lokasi kacilakan kanggo mbantu nggolèki remukan montor mabur.[22]

Palang Merah Indonesia nyediani 50 sukarelawan lan 100 kantong mayat kanggo korban kacilakan.[23] Sampel DNA lan informasi ante mortem uga dijupuk saka kulawarga korban kanggo analisis dèning tim Disaster Victims Identification (DVI) ing Rumah Sakit Kramat Jati.[24] Sriwijaya Air nanggung biaya akomodasi kanggo kulawarga korban.[25] Dina Setu wengi, tim nemokaké seluncur dharurat montor mabur ing cedhak Pulau Lancang, Kepuloan Seribu,[26] saha nemokaké remukan-remukan cilik ing cedhaké titik kacilakan montor mabur kasebut. BASARNAS njlèntrèhaké menawa alangan sing diadepi tim yaiku visibilitas sing kurang ing lokasi panggolèkan.[27]

10 Januari 2021[besut | besut sumber]

Ing dina iki, Menteri Perhubungan Budi Karya Sumadi lan Komandan TNI Hadi Tjahtanto ngawasi mlakune panggolekan saka ndhuwur KRI John Lie 358.[28] Hadi Tjahtanto ngumumaké yèn TNI wis nemu sinyal panggon tibané montor mabur.[29] Angkatan Laut Indonesia uga menehi koordinat titik kacilakan montor mabur kasebut.[30] Komandan Pasukan Katak (Kopaska) nrejunaké patang tim panyilem,[31] dèné Angkatan Laut Indonesia ngerahaké 150 personèl lan hèlikopter menyang titik panggolèkan.[32] Ing tanggal 10 Januari, luwih saka sepuluh kapal wis ditugasna nggoleki montor mabur sing tiba.[33]

Jam 03.00 WIB, tim panyilem saka Kopaska ngawiwiti panyileman ing segara kanthi tujuwan golèk remukan montor mabur.[34] Jam 08:00 WIB, polisi nampa kanthong mayat sing isine perangané awak lan dikirim menyang Rumah Sakit Kramat Jati. Kajaba perangané awak, tim panggolékan uga nemokaké jakét pelampung saka montor mabur sing tiba mau.[34] Ing wayah awan, kanthong-kanthong mayat sing isiné perangan awak lan remukan kerep ditemokaké lan dijupuk saka lokasi panggolèkan.[35] Tim panggolèk uga bisa nemokaké remukan saka awaké montor mabur, pèlek rodha, sistem hidraulik, nomer kursi lan nomer règistrasi Boeing 737 sing tiba.[36] Akèh remukan montor mabur sing ditemokaké kanthi jeron 17-23 meter ing ngisor permukaan segara.[37]

Ing dina Minggu sore, BASARNAS saguh ngumpulaké paling ora 16 remukan motor mabur sing gedhé, kalebu turbin mesin, saka lokasi panggolèkan. Paling ora 10 perangané awak uga ditemokaké. BASARNAS banjur nglaporaké yèn KRI Rigel ndeteksi sinyal sing kayané teka saka kothak ireng.[38] Sinyal "ping" sing cacahé ana 2 iki didetèksi adohé 200 mèter, antara siji karo sing liyané.[39] NTSC mènèhi konfirmasi yèn sebagèn remukan wis diidentifikasi, kalebu remukan saka lawang pesawat, GPWS, radio altimeter, lan bagèan buntut montor mabur.[40]

11 Januari 2021[besut | besut sumber]

Remukan montor mabur sing ditemokaké BASARNAS

Ing 11 Januari, BASARNAS nyatakaké yèn operasi panggolèkan lan panyelametan wis pindhah tujuwan kanggo njupuk parekam pamaburan montor mabur ing dhasar laut.[41] Parekam pamaburan sing cacahé 2 kasebut dikira-kira ana ing ngisor remukan-remukan montor mabur lan blethokan.[42] BMKG mènèhi prédhiksi yèn cuaca ing wayah esuk bakalé lumayan apik kanggo nggolèk lan nglanjutaké operasi, nanging uga diprédhiksi bakal udan wayah soré lan bengi, kanthi kacepatan angin kira-kira 8-15 knot menyang sisih kidul-kulon.[43][44]

2.600 personèl mèlu operasi panggolèkan, kanthi luwih saka 50 kapal lan 13 montor mabur sing golèki remukan montor mabur.[45][46] Prahara lan udan deres ngalangi operasi para panyilem.[47] Tim nggunakaké "Metode Segitelu" (area panggolèkan diciutaké dadi segitelu). Papat kapal kelas Garuda Jaya sing duwèni piranti khusus kanggo nggampangaké panggolèkan rencanané bakal digunakaké dina sèsuké yèn prelu.[48] Sawetara iku, BASARNAS nemokaké tambahan 27 mayat manungsa, sing wis dikonfirmasi saka korban pamaburan. Sak orané ana 40 sampel DNA sing wis dijupuk dening Unit Idéntifikasi Korban Bancana.[49]

Identifikasi kapisan perangané awak ditindakaké dèning polisi nganggo Sistem Idèntifikasi Sidik Jari Otomatis Indonesia (INAFIS).[50] Ing pungkasaning dina, total 74 perangané awak ditemokaké saka lokasi kacilakan.[51] BASARNAS ngumumaké menawa ROV bakal dikirimna menyang panggon kacilakan kanggo nggolèki parekam pamaburan 182.[52]

12 Januari 2021[besut | besut sumber]

Pamaréntah Indonesia njaluk pitulung saka Pamaréntah Koréa Kidul kanggo operasi panggolekan lan panyelamatan. Pamaréntah Koréa Kidul banjur nanggepi lan bakal nyebaraké kapal panalitèn lan detektor ing jero banyu saha bakal gabung ing operasi panggolèkan lan panyelametan.[53]

Jam 16.00 WIB, parekam data pamaburan dijupuk dening KOPASKA lan tim Armada 1 TNI AL. Parekam iku bakal dikirim menyang JICT 2 ing Tanjung Priok, sing dadi panggonane mriksa luwih lanjut.[54][55]

Nganti tanggal 12 Januari, sampel DNA cacahé 58 wis diklumpukake saka sedulur korban,[56] lan 26 remukan montor mabur wis ditemokaké; Paling sithik, ana papat wong sing wis diidèntifikasi.[57][58]

13 Januari 2021[besut | besut sumber]

BASARNAS nerusaké operasi panggolèkan lan panyelametan,[59] nanging mandheg amarga cuaca buruk sing bisa mbebayani para panyilem.[60][61] Para panyilem mung bisa nemokaké rong arma (puing-puing).[62] BASARNAS ngujar menawa wilayah panggolèkan bakal ditambahi manèh.[63] Sawetara kuwi, Badan Pengkajian dan Penerapan Teknologi (BPPT) uga ngujar yèn panggolèkan CVR bakal ditindakaké nganti tanggal 18 Januari.[64]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. Ramadhan, Ardito (9 Januari 2021). "Basarnas: Pesawat Sriwijaya Air SJ 182 Hilang Kontak di Antara Pulau Laki dan Pulau Lancang". Kompas. Dibukak ing 9 Januari 2021.
  2. Ramdhani, Jabbar (9 Januari 2021). "Pesawat Sriwijaya Air Jakarta-Pontianak Hilang Kontak". Detikcom. Dibukak ing 9 Januari 2021.
  3. "Menhub Pastikan Sriwijaya Air SJY-182 Jatuh di Dekat Pulau Laki". Detikcom. 9 Januari 2021. Dibukak ing 9 Januari 2021.
  4. "Sriwijaya Air flight #SJ182 lost more than 10.000 feet of altitude in less than one minute, about 4 minutes after departure from Jakarta". Flightradar24. Dibukak ing 9 Januari 2021.
  5. a b c AIRLIVE (2021-01-09). "BREAKING Sriwijaya Air SJ182 Boeing 737 menghilang dari radar setelah lepas landas". AIRLIVE (ing basa Inggris). Dibukak ing 2021-01-09.
  6. a b "PK-CLC Sriwijaya Air Boeing 737-524 (WL)". www.planespotters.net (ing basa Inggris). Dibukak ing 2021-01-09.
  7. antaranews.com (2021-01-09). "Sriwijaya Air SJ 182 bawa 50 penumpang dan 12 awak kabin". Antara News. Dibukak ing 2021-01-09.
  8. "Menhub: Sriwijaya Angkut 62 Orang, 50 Penumpang dan 12 Kru". CNN Indonesia. 9 Januari 2021. Dibukak ing 9 Januari 2021.
  9. Liputan6.com (2021-01-09). "Manifest Sriwijaya Air SJ-182: 50 Penumpang, 6 Kru Aktif dan 6 Ekstra Kru". liputan6.com (ing basa Indonesia). Dibukak ing 2021-01-10.
  10. Media, Kompas Cyber. "Pilot Sriwijaya Air yang Hilang Kontak Merupakan Mantan Penerbang TNI AU". KOMPAS.com (ing basa Indonesia). Dibukak ing 2021-01-10.
  11. "Pilot Sriwijaya Air SJ 182 yang Hilang Kontak Berasal dari Sungai Jambu Tanah Datar". Padangkita.com (ing basa Indonesia). 2021-01-10. Dibukak ing 2021-01-10.
  12. "FlightRadar24: Pesawat Sriwijaya Air Hilang Kontak 4 Menit Setelah Lepas Landas". detiknews (ing basa Indonesia). 9 Januari 2021. Dibukak ing 9 Januari 2021.
  13. "Bupati soal Sriwijaya Air Hilang Kontak : Infonya Ada Pesawat Jatuh dan Meledak" (ing basa Indonesia). Detik. Dibukak ing 9 Januari 2021.
  14. Nafi'an, Muhammad Ilman (9 Januari 2021). "Bupati soal Sriwijaya Air Hilang Kontak: Infonya Ada Pesawat Jatuh dan Meledak". Dibukak ing 9 Januari 2021.
  15. "Basarnas Cari Pesawat Sriwijaya yang Hilang Kontak di Kepulauan Seribu" (ing basa Indonesia). Detik. Dibukak ing 9 Januari 2021.
  16. "Sriwijaya Air Hilang Kontak, Polisi Siapkan Posko Kemanusiaan di JICT II" (ing basa Indonesia). Detik. Dibukak ing 9 Januari 2021.
  17. "Sriwijaya Air SJ182 Hilang Kontak, Kemenhub Buka Posko di Bandara Soekarno-Hatta". Kompas. Dibukak ing 9 Januari 2020.
  18. Velarosdela, Rindi Nuris. "Sriwijaya Air SJ 182 Hilang Kontak Pukul 14.55, Basarnas: Lokasinya 11 Mil dari Bandara Soetta". Kompas. Dibukak ing 9 Januari 2020.
  19. "Bagian Tubuh Manusia Ditemukan di Lokasi Jatuhnya Sriwijaya Air". Kompas. Dibukak ing 9 Januari 2021.
  20. "Crash: Sriwijaya B735 at Jakarta on Jan 9th 2021, lost height and impacted Java Sea". The Aviation Herald. 9 Januari 2021. Dibukak ing 9 Januari 2021.
  21. "Kapal Khusus Baruna Jaya Disiapkan Cari Sriwijaya Air SJ182" (ing basa Indonesia). Detik. Dibukak ing 9 Januari 2020.
  22. Indonesia, C. N. N. "TNI AL Kerahkan KRI Bantu Pencarian Pesawat Sriwijaya Jatuh". nasional (ing basa Indonesia). Diarsip saka sing asli ing 9 Januari 2021. Dibukak ing 9 Januari 2021.
  23. "PMI Siapkan 100 Kantong Jenazah Untuk Korban Sriwijaya Air SJ 182". Liputan6. Dibukak ing 9 Januari 2020.
  24. "Keluarga Penumpang Sriwijaya Air Diharap Bawa Data Antemortem ke Posko DVI". Detik. Diarsip saka sing asli ing 9 Januari 2021. Dibukak ing 9 Januari 2020.
  25. "Sriwijaya Air Sediakan Penginapan Untuk Keluarga Penumpang Pesawat SJY 182". Suara. Diarsip saka sing asli ing 9 Januari 2021. Dibukak ing 9 Januari 2020.
  26. "Benda Diduga Seluncur Darurat Sriwijaya Air SJ182 yang Jatuh Ditemukan". Detik. Diarsip saka sing asli ing 9 Januari 2021. Dibukak ing 9 Januari 2020.
  27. "Basarnas: Pencarian Sriwijaya Air SJ-182 yang Diduga Jatuh Terhalang Visibilitas" (ing basa Indonesia). Liputan6. Diarsip saka sing asli ing 9 Januari 2021. Dibukak ing 9 Januari 2020.
  28. "Naik KRI John Lie, Menhub-Panglima Cek Titik Lokasi Jatuhnya Sriwijaya Air". Detik. Dibukak ing 10 Januari 2020.
  29. "Panglima TNI: Sinyal Diduga dari Pesawat Sriwijaya Air SJ182 Ditemukan". Detik. Dibukak ing 10 Januari 2020.
  30. "TNI AL Temukan Titik Koordinat Jatuhnya Sriwijaya Air SJ182". Detik. Dibukak ing 10 Januari 2020.
  31. "Kopaska Bagi 4 Tim Cari Pesawat Sriwijaya Air SJ182 yang Jatuh". Detik. Dibukak ing 10 Januari 2020.
  32. "Ikut Cari Sriwijaya Air SJ182, TNI AU Terjunkan 150 Personel dan Heli Super Puma". Liputan6. Dibukak ing 10 Januari 2020.
  33. "Indonesia Boeing 737 passenger plane crash site found, navy says". BBC News (ing basa Inggris). 2021-01-10. Dibukak ing 2021-01-10.
  34. a b "Kronologi & Update Terkini Pencarian Sriwijaya Air SJ 182". merdeka.com (ing basa Inggris). Dibukak ing 2021-01-10.
  35. "Polisi Sebut 2 Kantong Diduga Berisi Bagian Tubuh Korban Sriwijaya Air Ada di RS Polri". Liputan6. Dibukak ing 10 Januari 2021.
  36. "Tim SAR Temukan Serpihan Mesin dan Hidrolik Kabin Pesawat Sriwijaya Air". Kompas. Dibukak ing 10 Januari 2020.
  37. "Velg Roda Pesawat Diduga Bagian Sriwijaya Air SJ 182 Ditemukan". Liputan6. Dibukak ing 10 Januari 2021.
  38. "Basarnas Kumpulkan 16 Potongan Besar Badan Pesawat Sriwijaya Air SJ182". Detik News. Diarsip saka sing asli ing 10 Januari 2021. Dibukak ing 10 Januari 2021.
  39. "Dua Sinyal Black Box Sriwijaya Air SJ182 Ditemukan, Hanya Terpaut 200 Meter". Tempo. Diarsip saka sing asli ing 10 Januari 2021. Dibukak ing 10 Januari 2021.
  40. "KNKT Ungkap Komponen Sriwijaya Air SJ182 yang Sudah Diidentifikasi". Detik News. Diarsip saka sing asli ing 10 Januari 2021. Dibukak ing 10 Januari 2021.
  41. "UPDATE Evakuasi Sriwijaya Air SJ-182, Hari Ini Tim Penyelamatan Fokus Pengangkatan Kotak Hitam". Tribun News. Dibukak ing 12 January 2020.
  42. "Pencarian Kotak Hitam Sriwijaya Air SJ 182 Masih Dilakukan, Diduga Tertimbun Puing-puing Pesawat". Kompas. Dibukak ing 12 January 2020.
  43. "Hujan dan Gelombang 1,3 Meter Diprediksi Warnai Evakuasi Sriwijaya Air SJ182 Hari Ini". iNews. Dibukak ing 12 January 2020.
  44. "Pencarian Korban Sriwijaya Air Berlanjut, BMKG Prediksi Cuaca Cerah-Berawan". Detik. Dibukak ing 12 January 2020.
  45. "Sriwijaya Air crash: Indonesia divers search wreckage as black box hunt resumes". 11 January 2021.
  46. Amirullah (2021-01-11). "Hujan Badai Warnai Pencarian Black Box Sriwijaya Air SJ182". Tempo (ing basa Inggris). Dibukak ing 2021-01-11.
  47. Media, Kompas Cyber. "Cari Black Box Sriwijaya Air SJ 182, KNKT Gunakan Metode Triangle dan Kerahkan 4 KLM Garuda Jaya". KOMPAS.com (ing basa Indonesia). Dibukak ing 2021-01-11.
  48. Media, Kompas Cyber. "Pencarian Sriwijaya Air SJ 182 Hari Ketiga, Sudah 45 Kantong Jenazah Dievakuasi Basarnas". KOMPAS.com (ing basa Indonesia). Dibukak ing 2021-01-11.
  49. "Tim DVI Dapatkan 40 Sampel DNA untuk Identifikasi Korban Sriwijaya Air Jatuh" (ing basa Indonesia). Detik. Dibukak ing 12 January 2020.
  50. "Pramugara Ocky Bisma Pertama Diidentifikasi Tim DVI, Jasad Tak Utuh Tinggal Lengan Kanan". indozone.id. 11 January 2021.
  51. "Update Evakuasi Sriwijaya Air SJ 182: Total 74 Kantong Berisi Bagian Tubuh Korban Didaratkan". Liputan6. Dibukak ing 12 January 2020.
  52. "Robot Diturunkan Cari Black Box Pesawat Sriwijaya Air SJ-182". Medcom. Dibukak ing 12 January 2020.
  53. "Korea Selatan Kirim Kapal Bantu Pencarian Puing Pesawat Sriwijaya Air SJ-182". merdeka. Dibukak ing 12 January 2021.
  54. Steinbuch, Yaron (12 January 2021). "Divers retrieve flight data recorder from crashed Indonesian plane".
  55. Steinbuch, Yaron (12 January 2021). "Divers retrieve flight data recorder from crashed Indonesian plane".
  56. "DVI Polri Terima 56 Kantong Jenazah-58 Sampel DNA Keluarga Korban SJ182" (ing basa Indonesia). Detik News. Dibukak ing 13 January 2021.
  57. "Tiga Korban Sriwijaya Air Teridentifikasi, Salah Satunya Co-Pilot Fadly Satrianto" (ing basa Indonesia). Merdeka. Dibukak ing 13 January 2021.
  58. "Tim SAR Temukan Total 139 Kantong Jenazah Korban Sriwijaya Air SJ 182" (ing basa Indonesia). Liputan6. Dibukak ing 13 January 2021.
  59. "Pencarian Sriwijaya Air Hari Kelima, Basarnas Fokus Cari CVR dan Korban" (ing basa Indonesia). Kompas. Dibukak ing 13 January 2021.
  60. "Cuaca Belum Bersahabat, Operasi SAR Cari CVR Sriwijaya Air Masih Dihentikan" (ing basa Indonesia). MSN. Dibukak ing 13 January 2021.
  61. "Cuaca tak Dukung Pencarian Korban Sriwijaya Air" (ing basa Indonesia). MSN. Dibukak ing 13 January 2021.
  62. "Hari Kelima Evakuasi SJ182: 141 Kantong Jenazah-28 Potongan Besar Pesawat" (ing basa Indonesia). Detik. Dibukak ing 14 January 2021.
  63. "Besok Area Pencarian Korban Sriwijaya Air Diperluas" (ing basa Indonesia). Detik. Dibukak ing 15 January 2021.
  64. "BPPT Targetkan Pencarian CVR Black Box Sriwijaya Air Selesai dalam 8 Hari" (ing basa Indonesia). Detik. Dibukak ing 15 January 2021.