Menyang kontèn

Somakaton, Somagedhé, Banyumas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Somakaton
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBanyumas
KacamatanSomagedhé
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Somakaton iku désa ing Kacamatan Somagedhé, Kabupatèn Banyumas, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]