Kemawi, Somagedhé, Banyumas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kemawi
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBanyumas
KacamatanSomagedhé
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Kemawi iku désa ing Kacamatan Somagedhé, Kabupatèn Banyumas, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia. Kemawi dunungé ana ing pagunungan Kendheng. Ana ing Désa Kemawi ana salah siji papan kang bisa didadèkaké objek wisata, ya iku Curug Gemawang.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]