Menyang kontèn

Sokawéra, Somagedhé, Banyumas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sokawéra
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBanyumas
KacamatanSomagedhé
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

Sokawéra iku salah siji désa / kalurahan ing Kecamatan Somagedhé, Kabupatèn Banyumas, provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]