Soka, Bagelèn, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Soka
Désa
Soka kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Soka
Soka
Soka kapernah ing Jawa Tengah
Soka
Soka
Soka kapernah ing Indonésia
Soka
Soka
Koordhinat: 7°46′56″S 110°02′01″E / 7.78218°S 110.03371°E / -7.78218; 110.03371Koordhinat: 7°46′56″S 110°02′01″E / 7.78218°S 110.03371°E / -7.78218; 110.03371
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBagelèn
Kodhe laladan
administrasi
33.06.04.2014

Soka iku désa ing Kacamatan Bagelèn, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)