Samareja, Bagelèn, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Samareja
Désa
Samareja kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Samareja
Samareja
Samareja kapernah ing Jawa Tengah
Samareja
Samareja
Samareja kapernah ing Indonésia
Samareja
Samareja
Koordhinat: 7°49′40″S 110°02′41″E / 7.82786°S 110.04472°E / -7.82786; 110.04472Koordhinat: 7°49′40″S 110°02′41″E / 7.82786°S 110.04472°E / -7.82786; 110.04472
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBagelèn
Kodhe laladan
administrasi
33.06.04.2007

Samareja iku désa ing Kacamatan Bagelèn, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)