Bagelèn, Bagelèn, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bagelèn
Désa
Bagelèn kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Bagelèn
Bagelèn
Bagelèn kapernah ing Jawa Tengah
Bagelèn
Bagelèn
Bagelèn kapernah ing Indonésia
Bagelèn
Bagelèn
Koordhinat: 7°49′03″S 110°00′46″E / 7.8174°S 110.01272°E / -7.8174; 110.01272Koordhinat: 7°49′03″S 110°00′46″E / 7.8174°S 110.01272°E / -7.8174; 110.01272
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBagelèn
Kodhe laladan
administrasi
33.06.04.2005

Bagelèn iku désa ing Kacamatan Bagelèn, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)