Piji, Bagelèn, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Piji
Désa
Piji kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Piji
Piji
Piji kapernah ing Jawa Tengah
Piji
Piji
Piji kapernah ing Indonésia
Piji
Piji
Koordhinat: 7°46′17″S 110°01′56″E / 7.77133°S 110.03226°E / -7.77133; 110.03226Koordhinat: 7°46′17″S 110°01′56″E / 7.77133°S 110.03226°E / -7.77133; 110.03226
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBagelèn
Kodhe laladan
administrasi
33.06.04.2016

Piji iku désa ing Kacamatan Bagelèn, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)