Semagung, Bagelèn, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Semagung
Désa
Semagung kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Semagung
Semagung
Semagung kapernah ing Jawa Tengah
Semagung
Semagung
Semagung kapernah ing Indonésia
Semagung
Semagung
Koordhinat: 7°46′52″S 110°02′56″E / 7.781°S 110.04885°E / -7.781; 110.04885Koordhinat: 7°46′52″S 110°02′56″E / 7.781°S 110.04885°E / -7.781; 110.04885
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBagelèn
Kodhe laladan
administrasi
33.06.04.2015

Semagung iku désa ing Kacamatan Bagelèn, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)