Dadireja, Bagelèn, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dadireja
Désa
Dadireja kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Dadireja
Dadireja
Dadireja kapernah ing Jawa Tengah
Dadireja
Dadireja
Dadireja kapernah ing Indonésia
Dadireja
Dadireja
Koordhinat: 7°51′41″S 110°02′18″E / 7.8613°S 110.03828°E / -7.8613; 110.03828Koordhinat: 7°51′41″S 110°02′18″E / 7.8613°S 110.03828°E / -7.8613; 110.03828
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBagelèn
Kodhe laladan
administrasi
33.06.04.2001

Dadireja iku désa ing Kacamatan Bagelèn, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)