Kalireja, Bagelèn, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kalireja
Désa
Kalireja kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Kalireja
Kalireja
Kalireja kapernah ing Jawa Tengah
Kalireja
Kalireja
Kalireja kapernah ing Indonésia
Kalireja
Kalireja
Koordhinat: 7°48′10″S 110°01′33″E / 7.8029°S 110.02581°E / -7.8029; 110.02581Koordhinat: 7°48′10″S 110°01′33″E / 7.8029°S 110.02581°E / -7.8029; 110.02581
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBagelèn
Kodhe laladan
administrasi
33.06.04.2012

Kalireja iku désa ing Kacamatan Bagelèn, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)