Singanegara, Jiken, Blora

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Singanagara
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBlora
KacamatanJiken
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Singanagara (cara Indonésia: Singonegoro), iku désa ing Kacamatan Jiken, Kabupatèn Blora, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]