Nglobo, Jiken, Blora

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Nglobo
Désa
Nagara  Indonésia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Blora
Kacamatan Jiken
Jembar -
Cacah padunung -
Kapadhetan -

Nglobo iku desa / Kalurahan ing Kecamatan Jiken, Kabupatèn Blora, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia. Désa Nglobo klebu tlatah sing nduwèni kandhutan lenga patra ing Blok Cepu. Ing taun 1945 PTMN Cepu wiwit madeg ing tilas lokasi pangeboran lenga patra duwèké Shell, antara liya ing désa Nglobo.[1]

Delengen uga[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]