Nglobo, Jiken, Blora

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Nglobo
Désa
Nagara  Indonésia
Kabupatèn Blora
Kacamatan Jiken
Pamaréntahan
 • Kepala desa -
Jembar -
Cacah padunung -
Kapadhetan -

[[Kategori:Désa ing {{{propinsi}}}]]

Nglobo iku désa / Kalurahan ing Kecamatan Jiken, Kabupatèn Blora, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia. Désa Nglobo klebu tlatah sing duwé kandhutan lenga patra ing Blok Cepu. Ing taun 1945 PTMN Cepu wiwit madeg ing tilas lokasi pangeboran lenga patra duwèké Shell, antarané ing désa Nglobo.[1]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]