Nglobo, Jiken, Blora

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Nglobo
Désa
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Blora
Kacamatan Jiken
Pamaréntahan
 • Lurah désa -
Jembar -
Gunggunging warga -
Pepadhet -

Nglobo iku désa / Kalurahan ing Kecamatan Jiken, Kabupatèn Blora, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia. Désa Nglobo kalebu tlatah sing duwé kandhutan lenga patra ing Blok Cepu. Ing taun 1945 PTMN Cepu wiwit madeg ing tilas lokasi pangeboran lenga patra duwèké Shell, antarané ing désa Nglobo.[1]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]