Nglobo, Jiken, Blora

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Nglobo
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBlora
KacamatanJiken
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Nglobo iku désa / Kalurahan ing Kecamatan Jiken, Kabupatèn Blora, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia. Désa Nglobo kalebu tlatah sing duwé kandhutan lenga patra ing Blok Cepu. Ing taun 1945 PTMN Cepu wiwit madeg ing tilas lokasi pangeboran lenga patra duwèké Shell, antarané ing désa Nglobo.[1]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Sejarah Pertamina". Diarsip saka sing asli ing 2008-06-07. Dibukak ing 2009-07-15.

Pranala njaba[besut | besut sumber]