Bleboh, Jiken, Blora

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bleboh
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBlora
KacamatanJiken
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Bleboh iku désa ing Kecamatan Jiken, Kabupatèn Blora, provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]