Menyang kontèn

Sidamulya, Purwareja, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sidamulya
Désa
Sidamulya kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Sidamulya
Sidamulya
Sidamulya kapernah ing Jawa Tengah
Sidamulya
Sidamulya
Sidamulya kapernah ing Indonesia
Sidamulya
Sidamulya
Koordhinat: 7°42′25″S 110°02′44″E / 7.70702°S 110.04544°E / -7.70702; 110.04544Koordhinat: 7°42′25″S 110°02′44″E / 7.70702°S 110.04544°E / -7.70702; 110.04544
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanPurwareja
Kodhe laladan
administrasi
33.06.06.2023

Sidamulya iku désa ing Kacamatan Purwareja, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.