Menyang kontèn

Pangènjurutengah, Purwareja, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pangènjurutengah
Kalurahan
Pangènjurutengah kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Pangènjurutengah
Pangènjurutengah
Pangènjurutengah kapernah ing Jawa Tengah
Pangènjurutengah
Pangènjurutengah
Pangènjurutengah kapernah ing Indonesia
Pangènjurutengah
Pangènjurutengah
Koordhinat: 7°43′24″S 109°59′54″E / 7.72347°S 109.99836°E / -7.72347; 109.99836Koordhinat: 7°43′24″S 109°59′54″E / 7.72347°S 109.99836°E / -7.72347; 109.99836
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanPurwareja
Kodhe laladan
administrasi
33.06.06.1013

Pangènjurutengah iku kalurahan ing Kacamatan Purwareja, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.