Menyang kontèn

Kedhungsari, Purwareja, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kedhungsari
Kalurahan
Kedhungsari kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Kedhungsari
Kedhungsari
Kedhungsari kapernah ing Jawa Tengah
Kedhungsari
Kedhungsari
Kedhungsari kapernah ing Indonesia
Kedhungsari
Kedhungsari
Koordhinat: 7°43′57″S 110°00′47″E / 7.73262°S 110.01306°E / -7.73262; 110.01306Koordhinat: 7°43′57″S 110°00′47″E / 7.73262°S 110.01306°E / -7.73262; 110.01306
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanPurwareja
Kodhe laladan
administrasi
33.06.06.1011

Kedhungsari iku kalurahan ing Kacamatan Purwareja, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.