Pangènreja, Purwareja, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pangènreja
Kalurahan
Pangènreja kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Pangènreja
Pangènreja
Pangènreja kapernah ing Jawa Tengah
Pangènreja
Pangènreja
Pangènreja kapernah ing Indonésia
Pangènreja
Pangènreja
Koordhinat: 7°43′54″S 109°59′39″E / 7.73175°S 109.99414°E / -7.73175; 109.99414Koordhinat: 7°43′54″S 109°59′39″E / 7.73175°S 109.99414°E / -7.73175; 109.99414
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanPurwareja
Kodhe laladan
administrasi
33.06.06.1012

Pangènreja iku kalurahan ing Kacamatan Purwareja, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)