Menyang kontèn

Pangènreja, Purwareja, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pangènreja
Kalurahan
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Purworejo Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°43′54″S 109°59′39″E / 7.73175°S 109.99414°E / -7.73175; 109.99414Koordhinat: 7°43′54″S 109°59′39″E / 7.73175°S 109.99414°E / -7.73175; 109.99414
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanPurwareja
Kodhe laladan
administrasi
33.06.06.1012

Pangènreja iku kalurahan ing Kacamatan Purwareja, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.