Menyang kontèn

Balédana, Purwareja, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Balédana
Kalurahan
Balédana kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Balédana
Balédana
Balédana kapernah ing Jawa Tengah
Balédana
Balédana
Balédana kapernah ing Indonesia
Balédana
Balédana
Koordhinat: 7°42′30″S 110°01′23″E / 7.7084°S 110.02296°E / -7.7084; 110.02296Koordhinat: 7°42′30″S 110°01′23″E / 7.7084°S 110.02296°E / -7.7084; 110.02296
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanPurwareja
Kodhe laladan
administrasi
33.06.06.1021

Balédana iku kalurahan ing Kacamatan Purwareja, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.