Menyang kontèn

Mudal, Purwareja, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Mudal
Kalurahan
Mudal kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Mudal
Mudal
Mudal kapernah ing Jawa Tengah
Mudal
Mudal
Mudal kapernah ing Indonesia
Mudal
Mudal
Koordhinat: 7°41′43″S 110°00′45″E / 7.69534°S 110.01243°E / -7.69534; 110.01243Koordhinat: 7°41′43″S 110°00′45″E / 7.69534°S 110.01243°E / -7.69534; 110.01243
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanPurwareja
Kodhe laladan
administrasi
33.06.06.1019

Mudal iku kalurahan ing Kacamatan Purwareja, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.