Menyang kontèn

Cangkreplor, Purwareja, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Cangkreplor
Kalurahan
Cangkreplor kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Cangkreplor
Cangkreplor
Cangkreplor kapernah ing Jawa Tengah
Cangkreplor
Cangkreplor
Cangkreplor kapernah ing Indonesia
Cangkreplor
Cangkreplor
Koordhinat: 7°43′35″S 110°01′55″E / 7.72642°S 110.03205°E / -7.72642; 110.03205Koordhinat: 7°43′35″S 110°01′55″E / 7.72642°S 110.03205°E / -7.72642; 110.03205
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanPurwareja
Kodhe laladan
administrasi
33.06.06.1008

Cangkreplor iku kalurahan ing Kacamatan Purwareja, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.