Sidamulya, Lampung Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sidamulya
Kacamatan
Nagara Indonésia
Pamaréntahan
 • CamatZubaidi karim/camat engang kaping 13

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Lampung Selatan {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:Sidamulya, {{{nama dati2}}}| ]]

Sidomulyo iku kacamatan ing Kabupatèn Lampung Selatan provinsi Lampung, Indonésia. Panggenanipung 20 km saking kitha kabupatèn arahipun ngaler utawi 40 km sak kidulipun kitha Bandar Lampung

Désa/Kalurahan[besut | besut sumber]

Cithakan:Kacamatan Sidadadi Cithakan:Kabupatèn Lampung Kidul

Lampung
Lambang Provinsi Lampung

Kabupatèn: Lampung Kulon | Lampung Kidul | Lampung Tengah | Lampung Wétan | Lampung Lor | Kabupatèn Mesuji | Pesawaran | Kabupatèn Pringsèwu | Tanggamus | Tulang Bawang | Kabupatèn Tulang Bawang kulon | Way Kanan

Kutha: Bandar Lampung | Metro

Lihat pula: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia

Kabupatèn Lampung Selatan