Menyang kontèn

Sidamara, Bulupesantrèn, Kebumèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sidamara
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKebumèn
KacamatanBulupesantrèn
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Sidamara (cara Indonésia: Sidomoro) iku désa ing Kacamatan Buluspesantrenn, Kabupatèn Kebumèn, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia. Sebelah lor wates langsung désa Depokrejo Sebelah kulon wates langsung désa Tanjungrejo, Sebelah kulon lor wates langsung désa Muktirejo, Sebelah kulon kidul wates langsung désa Tambakrejo Sebelah wétan lor wates langsung désa Muktirejo, pérangan wétan tekan kidul wates langsung désa Sangubanyu

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]