Menyang kontèn

Bocor, Bulupesantrèn, Kebumèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Bocor
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKebumèn
KacamatanBulupesantrèn
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Bocor iku désa ing Kacamatan Buayan, Kabupatèn Kebumèn, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]