Menyang kontèn

Setrajenar, Bulupesantrèn, Kebumèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setrojenar
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKebumèn
KacamatanBulupesantrèn
Pamaréntahan
 • Lurah désaSurip Supangat
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Setrajenar (cara Indonésia: Setrojenar) iku désa ing Bulupesantrèn, Kebumèn, Kabupatèn Kebumèn, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]