Menyang kontèn

Brecong, Bulupesantrèn, Kebumèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Brecong
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKebumèn
KacamatanBulupesantrèn
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Brecong iku désa ing Kacamatan Buluspesantren, Kabupatèn Kebumèn, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]