Shinichi Kudo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Shinichi Kudo
Karakter Detektif Conan
Gambar:Case Closed inventions glasses.jpg
Shinichi Kudo (ndhuwur),lan Conan Edogawa (ngisor)
Panampilan kapisan Manga Detektif Conan, File 1
Anime Detektif Conan Episode 1
Panggawé Aoyama Gosho
Pangisi swara Jepang:
Kappei Yamaguchi minangka Shinichi
Minami Takayama minangka Conan
Inggris:
Jerry Jewell sebagai Shinichi
Alison Viktorin sebagai Conan
Profil
Lair 4 Mèi 1972 (Shinichi), 12 Juli 1990 (Conan)
Sesebutan Detektif saka wétan
Jeneng liya Conan Edogawa
Umur 17 minangka Shinichi,
7 dadi Conan
Wadon/Lanang Lanang
Kulawarga Yusaku Kudo (bapak)
Yukiko Kudo (ibu)

Shinichi Kudo (工藤 新一 Kudo Shin'ichi?) utawa Jimmy Kudo iku salh sijiné utama ing sajeroning serial anime lan manga Detektif Conan, kang misur ana int tlatah Amérika Sarékat uga Kanada kanggo Case Closed. Viz meromanisasi jeneng asliné tumuju Shin'ichi Kudo déning situs web Shogakukan ngubah rupa dadi Shinichi Kudoh.Sabanjuré sajeroning carita Detéktif Conan, prawakan Shinichi dadi cilik amarga racun APTX 4869 lan nyamarake jeneng kanggo Conan Edogawa (江戸川 コナン Edogawa Konan?).

Catatan kaki[besut | besut sumber]