Kappei Yamaguchi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kappei Yamaguchi
Lair Mitsuo Yamaguchi
23 Mei 1965 (umur 48)
Fukuoka, Perfektur Fukuoka, Jepang
Pangawaean Seiyū, aktor
Taun aktif 1988 - sapunika

Mitsuo Yamaguchi (山口 光雄 Yamaguchi Mitsuo?), misuwur kanthi jejulukan asma pengangge Kappei Yamaguchi (山口 勝平 Yamaguchi Kappei?) (lair 23 Mei 1965; umur 48 taun) punika salah satunggaling piyantun seiyū ugi actor ingkang ngandahi kabangsaan Jepang kanthi asalipun déning tlatah Fukuoka,ugi ngadahi kerja sesarengan kalian Gokū[1] dan 21st Century Fox.

Panjenenganipun wisuwur kanthi peran minangka dados Ranma Saotome (Ranma ½), Jackson Neil (Miracle Girls), Tombo (Kiki's Delivery Service), Yattaro (Kyattou Ninden Teyandee), InuYasha (InuYasha), Ryuichi Sakuma (Gravitation), L (Death Note), Usopp (One Piece), Hideyoshi (Law of Ueki), dan Kaito Kid lan Shinichi Kudo (Detektif Conan).

Referensi[sunting | sunting sumber]

  1. ^ 山口勝平プロフィール


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kappei_Yamaguchi&oldid=833084"