Ran Mouri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Ran Mouri
Karakter Detektif Conan
Gambar:Ran 002.jpg
Ran Mouri di filem layar lebar, Detective Conan : Countdown to Heaven
Panampilan kapisan Anime Episode 1, Manga File 1
Panggawé Aoyama Gosho
Pangisi swara Jepang: Wakana Yamazaki
Inggris: Colleen Clinkenbeard
Profil
Lair 1 Oktober 1973
Umur 17
Wadon/Lanang Wadon
Kulawarga Kogoro Mouri (Bapak)
Eri Kisaki (ibu)

Cithakan:Karakter Detektif Conan

Ran Mōri (毛利 蘭 Mōri Ran?), punika tokoh jroning serial anime lan manga Detéktif Conan, ingkang misuwur ing Amérika Sarékat minangka Case Closed. Parapan asma Jepangipun kaasal saking asma Edogawa Ranpo lan Maurice Leblanc (minangka Mourisu Ruburan, adidasarake déning Aoyama). Ran punika rencang alit Shinichi Kudo, ugi saged kasebat dados katresnanipun .Asebab,kekalihipun boten nate nguntapake raos demenipun ing satunggal jroning sesarengan ndadosake raos demen punika boten saged kauntapake ing kekalihipun.Ing mangsa tasih manggen ing omahRan, Cona n (Shinichi) asring dicurigai déning Ran,minangka Conan punika saleresipun Shinichi kang arubah wujud blegeripun dados alit karana ngunjuk unjukan onat gawéan Profesor Agasa kangge saged nebehake saking Ran, minangka asring curiga sabanjuripun, Ran asring narik raos curigaipun. Angén-angén Ran punika ndadosake ahli karate ing sakubengipun jagad Jepang. Ran ugi ngadahi watak kang andap asor, alus uga kadang-kadang ngadahi watak kasar utawa sogol. Ran ugi gampel nangis minangka emut kalian Shinichi.





Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ran_Mouri&oldid=1111679"