Eri Kisaki

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Eri Kisaki (lair 1951) ya iku ibu saka Ran Mouri. Eri Kisaki (妃 英里 Kisaki Eri?) ya iku ibu Ran Mouri minangka istri Kogoro Mouri. Panjenengané makarya dadi pengacara lan misuwur dadi "Ratu Pengacara". Panjenengané pegatan karo Kogoro Mouri wiwit 10 taun kapungkur amarga bojoné (Kogoro) asring mendèm-mendèman, totohan balapan jaran kang kalakuan kang asifat ora ditresnani.[1].Wiwit kadadéan iku Erik isih migunakaké ali-ali kawin lan isih tresna marang.[1].Panjenengane duwé salh sijiné kéwan kang ditresnani ya iku kucing jinis Russian Blue kang duwé jeneng Goro jeneng iku dijupuk saka Kogoro mantan bojoné.[2] Seiyū-né ya iku Gara Takashima lan pangisi swara nganggo basa Inggris ya iku Julie Mayfield.[3][4] Ing versi sajeroning basa Inggris, Eri Kisaki duwé jejulukan utawa jeneng Eva Kadan.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b Aoyama, Gasho (July 18, 1996). "File 7. 二つの謎". 名探偵 コナン. Case Closed (ing basa Japanese). Volume 11. Shogakukan. ISBN 4-09-125041-6. Unknown parameter |trans_title= ignored (|trans-title= suggested) (pitulung); Unknown parameter |trans_chapter= ignored (|trans-chapter= suggested) (pitulung)CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)
  2. Aoyama, Gasho (October 18, 2005). "File 8. ゴロはゴロでも!?". 名探偵 コナン. Case Closed (ing basa Japanese). Volume 51. Shogakukan. ISBN 4-09-127361-0. Unknown parameter |trans_title= ignored (|trans-title= suggested) (pitulung); Unknown parameter |trans_chapter= ignored (|trans-chapter= suggested) (pitulung)CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)
  3. "コーヒーショップ殺人事件". Detective Conan. Usum 2. September 9, 1996. Nippon Television Network System. Yomiuri Telecasting Corporation. Unknown parameter |trans_title= ignored (|trans-title= suggested) (pitulung)
  4. "Murder At The Local Diner". Case Closed. Usum 2. July 19, 2004. Cartoon Network.