Eri Kisaki

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Eri Kisaki (lair 1951) ya iku ibu saka Ran Mouri. Eri Kisaki (妃 英里 Kisaki Eri?) ya iku ibu Ran Mouri minangka istri Kogoro Mouri. Panjenengané makarya dadi pengacara lan misuwur dadi "Ratu Pengacara". Panjenengané pegatan karo Kogoro Mouri wiwit 10 taun kapungkur amarga bojoné (Kogoro) asring mendèm-mendèman, totohan balapan jaran kang kalakuan kang asifat ora ditresnani.[1].Wiwit kadadéan iku Erik isih migunakaké ali-ali kawin lan isih tresna marang.[1].Panjenengane duwé salh sijiné kéwan kang ditresnani ya iku kucing jinis Russian Blue kang duwé jeneng Goro jeneng iku dijupuk saka Kogoro mantan bojoné.[2] Seiyū-né ya iku Gara Takashima lan pangisi swara nganggo basa Inggris ya iku Julie Mayfield.[3][4] Ing versi sajeroning basa Inggris, Eri Kisaki duwé jejulukan utawa jeneng Eva Kadan.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b Aoyama, Gasho (July 18, 1996). "File 7. 二つの謎" [File 7. Futatsu no nazo]. 名探偵 コナン [Detective Conan]. Case Closed (ing basa Japanese). Volume 11. Shogakukan. ISBN 4-09-125041-6. 
  2. Aoyama, Gasho (October 18, 2005). "File 8. ゴロはゴロでも!?" [File 8. Goro is Goro?!]. 名探偵 コナン [Detective Conan]. Case Closed (ing basa Japanese). Volume 51. Shogakukan. ISBN 4-09-127361-0. 
  3. "コーヒーショップ殺人事件" [Coffee Shop Murder Case]. Detective Conan. Usum 2. September 9, 1996. Nippon Television Network System. Yomiuri Telecasting Corporation. 
  4. "Murder At The Local Diner". Case Closed. Usum 2. July 19, 2004. Cartoon Network.