Ai Haibara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Shiho Miyano (宮野志保, Miyano Shiho), utama misuwur minangka Ai Haibara, ya iku salah sijiné watak utawa ulat ing sajeroning serial manga/anime Detektif Conan.Kayata Shinichi Kudo, panjenengané uga ngalami ubah wujud dadi cilik amarga APTX 4869 banjur netep ana ing omah Prof. Hiroshi Agasa. Prof. Agasa ngganti jeneng dadi Ai Haibara (灰原哀 Haibara Ai).

Shiho ya iku sadulur Akemi Miyano.