Kaito Kuroba

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kuroba Kaito
Karakter Detektif Conan & Magic Kaito
Gambar:Kaito Kid.png
Kaito Kuroba sebagai Kid si Pencuri (Kaito Kid)
Panampilan kapisan Manga Magic Kaito jilid 1 (file 1)
Manga Detekif Conan jilid 16 (File 6)
Panggawé Aoyama Gosho
Pangisi swara Jepang
Kappei Yamaguchi
Inggris
Jerry Jewell
Profil
Lair 21 Juni 1971
Sesebutan Lupin of the Heisei Era (Lupin di Zaman Heisei)
Jeneng liya Kaito Kid, Kid the Phantom Thief, Kid si Pencuri
Umur 17
Wadon/Lanang Laki- laki
Kulawarga Toichi Kuroba (黒羽 盗一 Kuroba Tōichi?) (ayah, telah meninggal dunia)

Kaito Kuroba (黒羽 快斗 Kuroba Kaito?) kanthi alias Kid si Maling (怪盗キッド Kaito Kido?) aiku salah siji tokoh fiksi jroning serial manga Detektif Conan lan Magic Kaito. Kaito Kid nduwèni kamèmperan karo maling sing ana jroning novel Edogawa Ranpo, ya iku padha-padha disebut Phantom Thief. Kaito nduwé rasa phobia (wedi) marang iwak[1], lan ora bisa main skating.

Rujukan[sunting | sunting sumber]

  1. ^ Manga Kaito Kid jilid 1

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kaito_Kuroba&oldid=867791"