Kaito Kuroba

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kuroba Kaito
Karakter Detektif Conan & Magic Kaito
Gambar:Kaito Kid.png
Kaito Kuroba sebagai Kid si Pencuri (Kaito Kid)
Panampilan kapisan Manga Magic Kaito jilid 1 (file 1)
Manga Detekif Conan jilid 16 (File 6)
Panggawé Aoyama Gosho
Pangisi swara Jepang
Kappei Yamaguchi
Inggris
Jerry Jewell
Profil
Lair21 Juni 1971
SesebutanLupin of the Heisei Era (Lupin di Zaman Heisei)
Jeneng liyaKaito Kid, Kid the Phantom Thief, Kid si Pencuri
Umur17
Wadon/LanangLaki-laki
KulawargaToichi Kuroba (黒羽 盗一 Kuroba Tōichi?) (ayah, telah meninggal donya)

Kaito Kuroba (黒羽 快斗 Kuroba Kaito?) kanthi alias Kid si Maling (怪盗キッド Kaito Kido?) aiku salah siji tokoh fiksi sajeroning serial manga Detektif Conan lan Magic Kaito. Kaito Kid duwé kamèmperan karo maling sing ana sajeroning novèl Edogawa Ranpo, ya iku padha-padha karan Phantom Thief. Kaito nduwé rasa phobia (wedi) marang iwak[1], lan ora bisa main skating.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Manga Kaito Kid jilid 1