Kaito Kuroba

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Kuroba Kaito
Karakter Detektif Conan & Magic Kaito
Gambar:Kaito Kid.png
Kaito Kuroba sebagai Kid si Pencuri (Kaito Kid)
Panampilan kapisan

Manga Magic Kaito jilid 1 (file 1)
Manga Detekif Conan jilid 16 (File 6)
Panggawé

Aoyama Gosho
Pangisi swara

Jepang
Kappei Yamaguchi
Inggris
Jerry Jewell
Profil
Lair 21 Juni 1971
Sesebutan Lupin of the Heisei Era (Lupin di Zaman Heisei)
Jeneng liya Kaito Kid, Kid the Phantom Thief, Kid si Pencuri
Umur 17
Wadon/Lanang Laki-laki
Kulawarga Toichi Kuroba (黒羽 盗一 Kuroba Tōichi?) (ayah, telah meninggal donya)

Kaito Kuroba (黒羽 快斗 Kuroba Kaito?) kanthi alias Kid si Maling (怪盗キッド Kaito Kido?) aiku salah siji tokoh fiksi sajeroning serial manga Detektif Conan lan Magic Kaito. Kaito Kid duwé kamèmperan karo maling sing ana sajeroning novèl Edogawa Ranpo, ya iku padha-padha karan Phantom Thief. Kaito nduwé rasa phobia (wedi) marang iwak[1], lan ora bisa main skating.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ Manga Kaito Kid jilid 1