Hiroshi Agasa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Profesor Hiroshi Agasa (阿笠 博士 Agasa Hiroshi?) iku profesor kang linglung kang dadi panemu piranti kanggo ngawe menemukan Conan.[1] Panjenengané ngerteni identitas asli Conan Edogawa. Panjenengané uga asring biyantu Grup Detéktif Cilik lan ngawa tumuju jroning VW Beetle.[2] Banjur nemukake Shiho Miyano ing dalan, uga mupu (ngadopsi)jeneng samaran ya iku Ai Haibara tumuju nyamar saka Organisasi Klambi Ireng.[3] Seiyū-nya adalah Kenichi Ogata dan pengisi surara Inggrisnya adalah Bill Flynn.[4][5]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ Aoyama, Gosho (June 18, 1994). "File 6. 迷探偵を名探偵に" [File 6. From Third-Rate to Great Detective]. 名探偵 コナン [Detektif Conan]. Detektif Conan (ing Jepang). Volume 1. Shogakukan. ISBN 4-09-123371-6. 
  2. ^ Aoyama, Gosho (September 18, 1996). "File 1. 博士の宝箱" [File 1. Dr. Agasa's Treasure Box]. 名探偵 コナン [Detektif Conan]. Detektif Conan (ing Jepang). Volume 12. Shogakukan. ISBN 4-09-125042-4. 
  3. ^ Aoyama, Gosho (January 17, 1998). "File 9. 偽りの少女" [File 9. The Girl Made Of Lies]. 名探偵 コナン [Detective Conan]. Detektif Conan (ing Jepang). Volume 18. Shogakukan. ISBN 4-09-125048-3. 
  4. ^ ""Seiyū" (ing Jepang). TMS Entertainment. Diarsip saka sing asli ing December 31, 2009. Dijupuk December 31, 2009. 
  5. ^ "The Big Shrink". Detektif Conan. Usum 1. 24 Mei 2004. Cartoon Network.  Priksa gandra date ing: |date= (pitulung)