Hiroshi Agasa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Profesor Hiroshi Agasa (阿笠 博士 Agasa Hiroshi?) iku profesor kang linglung kang dadi panemu piranti kanggo ngawe menemukan Conan.[1] Panjenengané ngerteni identitas asli Conan Edogawa. Panjenengané uga asring biyantu Grup Detéktif Cilik lan ngawa tumuju sajeroning VW Beetle.[2] Banjur nemu Shiho Miyano ing dalan, uga mupu (ngadopsi)sesinglon ya iku Ai Haibara tumuju nyamar saka Organisasi Klambi Ireng.[3] Seiyū-nya ya iku Kenichi Ogata dan pengisi surara Inggrisnya ya iku Bill Flynn.[4][5]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ Aoyama, Gosho (June 18, 1994). "File 6. 迷探偵を名探偵に" [File 6. From Third-Rate to Great Detective]. 名探偵 コナン [Detektif Conan]. Detektif Conan (ing basa Jepang). Volume 1. Shogakukan. ISBN 4-09-123371-6. 
  2. ^ Aoyama, Gosho (September 18, 1996). "File 1. 博士の宝箱" [File 1. Dr. Agasa's Treasure Box]. 名探偵 コナン [Detektif Conan]. Detektif Conan (ing basa Jepang). Volume 12. Shogakukan. ISBN 4-09-125042-4. 
  3. ^ Aoyama, Gosho (January 17, 1998). "File 9. 偽りの少女" [File 9. The Girl Made Of Lies]. 名探偵 コナン [Detective Conan]. Detektif Conan (ing basa Jepang). Volume 18. Shogakukan. ISBN 4-09-125048-3. 
  4. ^ ""Seiyū" (ing basa Jepang). TMS Entertainment. Diarsip saka sing asli ing December 31, 2009. Dijupuk December 31, 2009. 
  5. ^ "The Big Shrink". Detektif Conan. Usum 1. 24 Mèi 2004. Cartoon Network.  Priksa gandra date ing: |date= (pitulung)