Genta Kojima

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Genta Kojima (lair pada taun 1987) yaiku kelompok detektif cilik sisan temannya Conan. Pengisi suara genta yaiku Wataru Takagi, genta yaiku karakter dari Detektif Conan.