Genta Kojima

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Genta Kojima (lair pada taun 1987) ya iku kelompok detektif cilik sisan temannya Conan. Pengisi suara genta ya iku Wataru Takagi, genta ya iku karakter dari Detektif Conan.