Minami Takayama

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Minami Takayama
高山 みなみ
Jeneng lair新井 泉 (Arai Izumi)
SakaAdachi, Tokyo, Japan
GénrePop, electropop, pop rock
PakaryanSinger, composer, voice actress
PirantiVocals
Mangsa akarya1987–saiki
Sing magepokanTwo-Mix, DoCo

Minami Takayama (高山 みなみ Takayama Minami?, kalair Izumi Arai (新井 泉 Arai Izumi?), 5 Mèi, 1964 ing Adachi, Tokyo) iku penyanyi lan pangisi swara saka Jepang sing misuwur. Minami kawin karo artis manga Gosho Aoyama ing tanggal 5 Mèi, 2005[1] nanging pisahan ing tanggal 10 Dhésèmber, 2007.[2] Minami uga anggota saka grup pop Two-Mix, lan péranganing DoCo nalika isih aktif.

Pangisèn swara[besut | besut sumber]

Pameran utama kanthi aksara kandel.

Animasi televisi[besut | besut sumber]

1987
1988
1989
1990
1991
1992
1993
1994
1996
1998
1999
2000
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011

Film anime[besut | besut sumber]

1988
1995
1997
1998
1999
2000
2000
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011

OVA[besut | besut sumber]

1991
1994
1995
1997
1998
2001
2002
2003
2007
2009

Peran pangisi swara[besut | besut sumber]

1987
1988
1990
1993
1994
1999
2000
2002
2003
2004
2006

Game[besut | besut sumber]

1992
1993
1996
1998
2000
2001
2002
2003
2004
2005
2007
2008
2012

Drama CD[besut | besut sumber]

1991
1994
1997
2000
2001
2004

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]