Shaman King

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Shaman King ya iku seri manga lan anime sing digawé déning Hiroyuki Takei. Crita iki nyritakaké sawijining bocah, jenengé Asakura Yoh kang bisa guneman karo roh.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Shaman_King&oldid=985817"