Shaman King

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Shaman King ya iku seri manga lan anime sing digawé déning Hiroyuki Takei. Crita iki nyritakaké sawijining bocah, jenengé Asakura Yoh kang bisa guneman karo roh.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Shaman_King&oldid=985817"