Shaman King

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Shaman King ya iku seri manga lan anime sing digawé déning Hiroyuki Takei. Carita iki nyritakaké sawijining bocah, jenengé Asakura Yoh kang bisa guneman karo roh.