Sendhangmulya, Bulu, Rembang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sendhangmulya
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènRembang
KacamatanBulu
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

Sendhangmulya (panulisan jroni basa Indonésia Sendangmulyo) iku salah sawijining désa ing kacamatan Bulu, Kabupatèn Rembang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.