Lambangan Kulon, Bulu, Rembang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lambangan Kulon
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènRembang
KacamatanBulu
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Lambangan Kulon iku désa ing kacamatan Bulu, Kabupatèn Rembang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.