Mlatireja, Bulu, Rembang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mlatireja
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènRembang
KacamatanBulu
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Mlatireja (panulisan jroni basa Indonésia Mlatirejo) iku désa ing kacamatan Bulu, Kabupatèn Rembang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.